Solliciteren bij Wajer, hoe werkt dat?

Digitaal solliciteren

Stap 1

Sollicitatiegesprek

Stap 2

Arbeidsvoorwaardengesprek

Stap 3

Welkom bij Wajer!

Stap 4

Stap 1: Digitaal solliciteren

Je solliciteert online op een van onze vacatures en vult het sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in. Je ontvangt een bevestigingsmail waarin we je vragen jouw persoonlijke account te bevestigen. Vanaf dan houden wij je via de mail op de hoogte en verwijzen wij je door naar het sollicitatieportaal op werkenbij.wajer.nl.

Stap 2: Sollicitatiegesprek

Als we je een geschikte kandidaat vinden ontvang je van ons een mail met de uitnodiging voor het sollicitatiegesprek. In het sollicitatieportaal vind je de details van de afspraak.

Het gesprek vindt in de meeste gevallen plaats bij ons kantoor in Heeg. Je hebt het gesprek met jouw toekomstig leidinggevende en soms een collega. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. We gaan inhoudelijk in op je CV en de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie. Op die manier komen we te weten of jij die enthousiaste professional bent die wij zoeken. Maar ook of de functie past bij wat jij zoekt. Wij stellen uiteraard een hoop vragen, maar zijn ook benieuwd naar jouw motivatie.    
 

Stap 3: Arbeidsvoorwaardengesprek

Nadat het sollicitatiegesprek positief is verlopen, jij een duidelijk beeld hebt van onze organisatie en wij denken dat we goed bij elkaar passen, dan nodigen wij je graag uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Ook deze afspraak kan je digitaal bevestigen in het portaal. 
In dit gesprek krijg je veel informatie over onze cao en bedrijfsregelingen en natuurlijk jouw salaris. 

Stap 4: welkom bij Wajer

Als we uiteindelijk met elkaar ‘in zee gaan’ vragen wij jou om al je gegevens aan te vullen. Je krijgt van ons weer een mail met daarin een link om dit te doen. Denk hierbij aan BSN, IBAN, maar ook jouw een ID-bewijs of paspoort en eventueel een vaarbewijs. Nadat je de persoonlijke gegevens hebt ontvang je van ons jouw arbeidsovereenkomst. Deze kan je vervolgens via het portaal digitaal ondertekenen.

Alles om bij Wajer aan boord te komen is klaar, welkom!

Waar pas jij het beste?

 

Mis nooit meer de nieuwste Wajer updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

 

 

 

 

 

Mis nooit meer de nieuwste Wajer updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

 

Volg ons op:

Volg ons op: